Guvernul PNL-UDMR este sustinut in Parlament, logic, de catre PNL si UDMR, si de catre reprezentantii PSD. In acelasi timp, o data cu iesirea de la guvernare, PD va trece in opozitie, unde, tehnic vorbind, democratii vor fi colegi cu social-democrati
Guvernul PNL-UDMR este sustinut in Parlament, logic, de catre PNL si UDMR, si de catre reprezentantii PSD. In acelasi timp, o data cu iesirea de la guvernare, PD va trece in opozitie, unde, tehnic vorbind, democratii vor fi colegi cu social-democratii, pentru ca acestia, la rindu-le, cel putin la nivel declarativ, ramin sa faca opozitie. Totodata, PSD a promis ca va sprijini guvernul PNL-UDMR, pe care il va ataca in calitate de partid de opozitie. In ecuatie mai intra si PC, un partid care tot in opozitie se declara, dar mai mult fata de UDMR decit fata de PNL. Pe de alta parte, aripa desprinsa din PNL, PLD, vrea sa refaca Alianta D.A. impreuna cu PD. Nu in ultimul rind, pe scena joaca si PRM, partid a carui pozitionare depinde, in mare masura, de respectarea prescriptiei medicului de catre liderul Corneliu Vadim Tudor. N-am inteles nimic din ceea ce am scris. Deci, inca o data.

Guvernul PNL-UDMR este sprijinit de PSD, care PSD face si opozitie, dar este si de partea guvernului, PD este impotriva guvernului, dar sustine si ca va ramine fidel electoratului Aliantei, urmind sa nu se imprieteneasca cu PSD, PLD face respiratie gura la gura Aliantei, PC face si nu face opozitie, iar despre PRM nu mai spun nimic, sa nu turbeze Tribunul. Intelege cineva, ceva? Nu? Deci, inca o data.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.