Fiul celui mai bogat om din Romania se insoara.

Ion Ion Tiriac si Maria Marinescu au vrut sa se casatoreasca inca de pe 2 aprilie. De la Primaria Sectorului 1 au fost trimisi acasa, pentru ca nu aveau asupra lor toate actele. Cei doi au fost reprogramati pentru astazi, la ora 10.00. Anuntul ca mostenitorul imperiului Tiriac si fiica doctorului Bogdan Marinescu si a actritei Ioana Pavelescu se vor casatori a fost facut duminica. A doua zi, cei doi se prezentau deja la primarie, decisi sa faca pasul. N-a fost sa fie.

Ma insor, nu ma insor

Contactat telefonic, in aceeasi seara, Ion Ion ne-a lasat de inteles, usor confuz, ca nu se casatoreste: „Tu ma stii pe mine. Ce crezi, ma casatoresc? M-ai vazut la costum, la primarie?". A doua zi, Tiriac jr. a revenit la sentimente mai bune: „Raspunsul meu e ca nu ne casatorim miine (n.n. - azi, 4 aprilie), la primarie! Dar ne vom casatori, la un moment dat, pina in Paste. Nu va fi si nunta. Ce-a spus tatal meu? E de acord cu orice hotarasc eu, e viata mea. A cunoscut-o pe Maria demult...".

Ce zic parintii? Ioana Pavelescu, mama Mariei, nu a dorit sa comenteze. Iar Tiriac senior nu se afla in tara. Conform spuselor asistentei sale, este asteptat sa soseasca abia joi.

A fost planuita

Maria Marinescu este designer de moda si lucreaza ca freelancer in New York. E deja cunoscuta slabiciunea ei pentru barbatii celebri si cu multi bani. A avut o relatie de opt ani cu omul de afaceri Bobby Paunescu si, ulterior, cu Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile. Legatura a fost intrerupta pentru Cristi Chivu, cu care s-a logodit la sfirsitul lui 2004.

La sfirsitul saptaminii trecute, intrebata daca planuieste o casatorie cu Ion Ion Tiriac, Maria Marinescu a declarat pentru „Stirile PRO TV": „O nunta se planuieste cu un an inainte. N-as face ceva spontan".

Ion Ion Tiriac, fiul magnatului Ion Tiriac, este bine cunoscut in urma afacerii „Cocaina pentru VIP-uri". Dosarul sau a fost trimis in instanta, iar Ion Ion a fost achitat din lipsa de probe. Capetele de acuzare erau „detinerea de droguri pentru consum propriu si punerea la dispozitie a locuintei in vederea consumului ilicit de droguri". In timpul scandalului, Tiriac jr. era iubitul Ilenei Lazariuc, una dintre idilele sale anterioare fiind cea cu Raluca Sandu, fiica presedintelui FRF, Mircea Sandu.