Clubul petrosanean nu a depus documentatia pentru a obtine dreptul de a evolua si sezonul urmator in Liga I, semn ca si-a luat gandul de la salvarea de la retrogradare. Oficialii Jiului spun ca vor trimite acest dosar in zilele urmatoare, insa, teore
Clubul petrosanean nu a depus documentatia pentru a obtine dreptul de a evolua si sezonul urmator in Liga I, semn ca si-a luat gandul de la salvarea de la retrogradare. Oficialii Jiului spun ca vor trimite acest dosar in zilele urmatoare, insa, teoretic, dupa data limita, FRF nu mai discuta.
Cluburile Jiul Petrosani (Liga I), Industria Sarmei Campia Turzii, FC Delta Tulcea, FC Caracal si Minerul Lupeni (toate Liga a II-a) nu vor primi licenta pentru sezonul viitor, deoarece nu au prezentat pana la 31 martie documentatia de licentiere, a anuntat ieri FRF. Luni a fost ultima zi in care cele 18 cluburi din Liga I si primele cinci clasate din fiecare serie de Liga a II-a sa depuna dosarul, iar nedepunerea acestuia atrage lipsa oricarei posibilitati de a mai primi licenta. Prin urmare, Jiul lui Simota (foto), ultima clasata in primul esalon, cu sanse infime de a se mai salva, a renuntat la lupta si va juca la anul in Liga a II-a, chiar daca secretarul clubului, Ilie Balanescu, a anuntat ca va trimite in zilele urmatoare documentatia. De asemenea, cele patru din esalonul secund isi afirma astfel clar intentia de a nu promova, desi cele trei din seria a II-a, Minerul, ISCT si FC Caracal, au sanse. In cazul in care una dintre ele va termina campionatul pe un loc de promovare, echipa clasata prima sub linie in Liga I nu va mai retrograda. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.