Inchis pe 10 martie pentru reparatii capitale, aeroportul international „Mihail Kogalniceanu” va reintra in functiune dupa Paste.

Lucrarile de reamenajare a pistei aeroportului sunt aproape finalizate, ele urmand a fi incheiate maxim pe data de 10 aprilie. Lucrarile de reamenajare a pistei s-au ridicat la circa 14 milioane lei, ele fiind suportate de Ministerul Transporturilor. Conform Mediafax,
Aeroportul internațional Mihail Kogălniceanu, din județul Constanța, va fi deschis după Paște, lucrările de reparare a pistei fiind finalizate, investiția totală ridicandu-se la 13,9 milioane lei, din fonduri alocate de Ministerul Transporturilor, transmite corespondentul MEDIAFAX, directorul general al aeroportului, Corneliu Bălan, a declarat că lucrările de reabilitare a pistei de aterizare s-au efectuat fără intarzieri. Primul avion care va ateriza pe aeroportul „Mihail Kogalniceanu” este o cursa regulata a companiei „Carpatair”. Si compania Malev va incepe sa opereze pe aeroportul din Constanta incepand cu 1 mai.

Jurnalul Online