Finantatorul Stelei a recunoscut ieri ca Buga si Badoi au primit sume de bani pentru a renunta la Rapid.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a afirmat marti ca i-a oferit bani si jucatorului rapidist Valentin Badoi pentru a veni la echipa
Finantatorul Stelei a recunoscut ieri ca Buga si Badoi au primit sume de bani pentru a renunta la Rapid.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a afirmat marti ca i-a oferit bani si jucatorului rapidist Valentin Badoi pentru a veni la echipa sa, dar acesta s-a razgindit si i-a returnat suma respectiva prin intermediul viitorului sau nas, pesedistul Liviu Dragnea, care s-a suparat si nu mai vrea sa-l cunune.

Nasul Dragnea de la PSD a venit cu banii inapoi

"Eu i-am dat banii, dar el mi i-a trimis inapoi. Badoi a dat banii nasului sau Dragnea, de la PSD, sa mi-i aduca. Din cauza ca nu s-a tinut de cuvint (sa se transfere la Steaua, n.r.) Liviu (Dragnea, n.r.) nici nu mai vrea sa il cunune acum", a marturisit Becali marti, intr-o conferinta de presa. Aceasta dezvaluire a lui Becali a venit dupa ce tot patronul Stelei povestise presei recent ca a fost la un pas sa il transfere la echipa din Ghencea pe atacantul Rapidului, Mugurel Buga. Becali a declarat atunci ca se intelesese cu Buga asupra transferului si i-a dat acestuia o suma de bani drept avans, dar rapidistul i-a respins in ultimul moment oferta, pentru ca patronul Rapidului, George Copos, i-a marit salariu si l-a convins astfel sa ramina la formatia din Grant.

Ironii la adresa preacuviosului Copos

In final Becali si-a exprimat regretul ca Badoi si Buga nu au venit la echipa sa, spunind: "Erau doi jucatori buni, pe care eu i-as fi vrut la Steaua".

Intrebat daca nu si l-ar dori pe portarul Rapidului, Daniel Coman, in lotul ros-albastrilor, Becali a raspuns ironic: "Poate, cine stie, daca-mi aduc aminte de golul doi este posibil sa-l iau la Steaua", dupa care, vorbind serios, i-a luat apararea giulesteanului pentru gafa comisa la derby-ul de duminica. "Coman este un portar extraordinar, chiar cel mai bun. Calitatile lui principale sunt sa iasa bine din poarta si sa anticipeze exact, dar acolo n-a avut ce sa faca. Aia a fost mina lui Dumnezeu", a fost de parere Becali, comentand prestatia giulesteanului.

Portarul Daniel Coman a gresit in derby-ul Rapid-Steaua, scor 2-3, cand, vrind sa degajeze in minutul 59 un balon, a sutat in atacantul stelist Valentin Badea, care a interceptat mingea si a inscris cel de-al doilea gol al ros-albastrilor.

Becali a mai dezvaluit ca George Copos i-a spus luni, in cadrul unei convorbiri telefonice, ca nu vrea sa "mai calce pe la echipa, de suparare ca a pierdut" meciul din Grant. El l-a ironizat si de aceasta data pe patronul din Giulesti, care ii marturisise ca a tinut post o saptamina pentru ca Rapidul sa o invinga pe Steaua si i-a transmis in stilul sau caracteristic: "Ba baiatule, postul nu-i, asa, o saptamina, trebuie sa fie in inima!".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.