Aprig in amor, un indonezian in varsta de 74 de ani si-a „altoit” cea de a 107-a consoarta pe care a acuzat-o de infidelitate. Othello de Indonezia, alias Abdurahman, a comis fapta in prezenta altor trei membre ale haremului, fapt pentru ca
Aprig in amor, un indonezian in varsta de 74 de ani si-a „altoit” cea de a 107-a consoarta pe care a acuzat-o de infidelitate. Othello de Indonezia, alias Abdurahman, a comis fapta in prezenta altor trei membre ale haremului, fapt pentru care a fost arestat si cazat in arestul politiei, relateaza AFP, citata de Rompres.

LA NERVI. Conform cotidianului local „Koran Tempo”, victima, nefiind adepta principiului conform caruia bataia este rupta din rai, a depus plangere impotriva satirului, iar politistii si-au facut datoria. Ramane de vazut daca magistratii din insula Java vor acorda totusi circumstante atenuante impricinatului. Trecand peste faptul ca poligamia este totusi o practica destul de raspandita in Indonezia (tara cu o populatie majoritar musulmana), nu este deloc la indemana oricarui reprezentant al sexului mai putin frumos si inteligent, sa gestioneze problemele aparute intr-o institutie maritala de asemenea dimensiuni. Spre binele venerabilului poligam, speram ca sotiile, ingrijorate de comportamentul din ce in ce mai violent al mirelui, sa nu treaca la fapte si sa infiinteze un sindicat. Cu societatea civila nu e de glumit!
Jurnalul Online


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.