Banca Comerciala Carpatica a luat 8 milioane dolari de la Ministerul Finantelor Publice in scopul finantarii mai multor proiecte de investitii in procesarea produselor agricole ale firmelor private din localitatile mici, a informat luni banca. Finant
Banca Comerciala Carpatica a luat 8 milioane dolari de la Ministerul Finantelor Publice in scopul finantarii mai multor proiecte de investitii in procesarea produselor agricole ale firmelor private din localitatile mici, a informat luni banca. Finantarea face parte dintr-un imprumut incheiat intre Banca Comerciala Carpatica si MFP in anul 2005, finantat de Banca Mondiala. "Carpatica finanteaza, de asemenea, proiectele de investitii productive ale intreprinderilor private din localitatile cu peste 200.000 de locuitori, daca aceste proiecte vizeaza procesarea produselor agricole: fabrici de ulei alimentar, de morarit si panificatie, mezeluri, lapte, conserve de legume-fructe si carne, abatoare sau fabrici de imbuteliere a vinurilor", se mai mentioneaza in comunicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.