Primarul din Piatra Neamt l-a imbrancit si l-a injurat pe antrenorul lui FC National dupa remiza de vineri seara
Egalul dintre Ceahlaul si FC National, de vineri seara, s-a lasat cu scandal. Oaspetii au contestat vehement lovitura de ped
Primarul din Piatra Neamt l-a imbrancit si l-a injurat pe antrenorul lui FC National dupa remiza de vineri seara
Egalul dintre Ceahlaul si FC National, de vineri seara, s-a lasat cu scandal. Oaspetii au contestat vehement lovitura de pedeapsa din care echipa lui Pinalti a egalat, iar la final spiritele s-au incins. Mihai Ionescu, directorul sportiv al "bancarilor" sustine ca Gheorghe Stefan, patronul Ceahlaului si primarul orasului Piatra Neamt, a intrat in vestiarul oaspetilor dupa incheierea partidei si i-a adresat injurii antrenorului Sorin Cartu. "Tu ne-ai mai retrogradat o data", i-a spus Stefan tehnicianului bancar, pe care l-a si imbrancit si l-a injurat de mama, iar jucatorii echipei FC National au sarit in apararea antrenorului lor. De asemenea, a fost nevoie de interventia jandarmilor pentru ca spiritele sa nu degenereze. "Domnul Stefan, impreuna cu niste politisti comunitari, au intrat peste noi in vestiar si ne-au injurat. Nu ne-au lovit, au fost ceva imbranceli, insa gandul lor a fost sa ne provoace pentru a riposta. S-a format un meleu, ne-au injurat ca la usa cortului, iar dupa vreo 10 minute au iesit afara. Am vorbit si cu cei din conducerea noastra si vom face memoriu. Este incredibil ce se intampla. Pacat de acest oras care a gazduit nationala, dar care, iata, se intoarce la practicile de acum 3-4 ani", a comentat Cartu incidentul. Moldovenii dau vina pe oaspeti. Potrivit ofiterului de presa al clubului Ceahlaul, Gelu Cracana, Cartu l-a numit pe Gheorghe Stefan "moldovean imputit" si i-a strigat: "Degeaba esti primar, ca tot omul Cooperativei ai ramas". "Se stie ca fiul lui Gheorghe Stefan are o firma producatoare de energie electrica si ca este cercetat de DNA. Ei au oferit cazare, curent electric, complex sportiv echipei nationale, iar noi platim acum facturile. Tot respectul pentru echipa nationala, dar nu se poate asa ceva. Mircea Sandu se plimba cu caleasca prin Piatra Neamt, iar noi tragem ponoasele", a acuzat Constantin Iacov, presedintele lui FC National. (40 p) si Rulmentul Barlad (20 p). (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.