In prima zi de aprilie, de Florii, s-a lansat postul de televiune Romantica, sub sloganul "Mai stii sa visezi?", cu un mega show "Intoarcerea Trandafirului". Spectacolul a avut loc la Circul Globus, de la ora 17.00 si pana la 21.00. Teo si vedetele R
In prima zi de aprilie, de Florii, s-a lansat postul de televiune Romantica, sub sloganul "Mai stii sa visezi?", cu un mega show "Intoarcerea Trandafirului". Spectacolul a avut loc la Circul Globus, de la ora 17.00 si pana la 21.00. Teo si vedetele Romantica au pregatit un spectacol maraton: numere spectaculoase de circ, momente artistice semnate de Marcel Pavel, Andra si Simplu, VH2, Pepe si Taraful de la Clejani si chiar un recital al solistului italian Toto Cutugno. Alaturi de vedetele postului - Tanta, Catinca Roman, Anamaria Prodan, Nicoleta Voica, Oana Sarbu, Catalin Crisan, Ioana Oprea, Radu Nechit, Irina Reisler, Gelu Voicu, Marius Ciprian Pop, Ludmila Balan, Monica Ropota, Raluca Moianu, Andreea Banica si Ionut Dolanescu - au fost si 500 de spectatori, oameni care au vrut sa fie prezenti la marea lansare.
Romantica vine cu multe emisiuni noi de divertisment, seriale. Astfel, in fiecare dimineata, de la ora 09.00, de luni si pana joi, Anamaria Prodan, Catinca Roman, Nicoleta Voica isi vor bea cafeaua in direct la "Ca-n cana".
Irina Reisler se intoarce pe ecran cu emisiunea "Supravietuitorii": operatii spectaculoase, vindecari incredibile, diagnostice misterioase rezolvate, cazuri medicale exceptionale nu se intampla doar in America. Episoadele vor fi difuzate de luni pana vineri, de la ora 16,30.
"Domnul si doamna de la 5" sunt Oana Sarbu si Catalin Crisan. De la 5. In fiecare dupa-amiaza, de luni pana sambata. Pe scurt, te poti baza oricand pe ei: doamna si domnul de la 5 sunt cei mai buni vecini din lume!
"Jurnalul public", prezentat zilnic de Radu Nechit si Ioana Oprea (ora 18.00) este programul care are, dincolo si inainte de orice, verdictul juratilor: 12 oameni care cantaresc si judeca intamplarile vietii.
Emisiunea "Iarta-ma" revine in forta, tot in prezentarea Ralucai Moianu. Si nu in ultimul rand, Teo Trandafir, cu "TeoViziunea", in direct de la ora 20.00, cel mai cerut, dorit, performant show al televiziunii Romantica. Cea mai buna combinatie de umor, oameni extraordinari cu tot cu povestile lor unice si cei mai in voga artisti cu reusitele si supararile lor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.