Am auzit o buna continuare a povestii cu suspendarea. In vremea cit la cirma tarii va fi Nicolae Vacaroiu i se va activa cetateanului Basescu procesul cu vila de pe Mihaileanu si va fi finalizat in timp util. Mai apoi vor urma condamnarea si, firesc,
Am auzit o buna continuare a povestii cu suspendarea. In vremea cit la cirma tarii va fi Nicolae Vacaroiu i se va activa cetateanului Basescu procesul cu vila de pe Mihaileanu si va fi finalizat in timp util. Mai apoi vor urma condamnarea si, firesc, interdictia de a mai candida.

In acel moment va fi rezolvata criza si tara va reintra pe fagasul normal. De la Mantog pina la Morega, de la DIP la Adrian Nastase, de la Dinu Patriciu la Sorin Rosca Stanescu se vor inchide jocurile. Zarva are ca scop sa bati saua politicii ca sa priceapa iapa de la Palatul Justitiei. E nevoie ca magistratii sa stie ca vechile servituti exista, ca politicul e mai tare, ca a venit vremea ca dosarele rechinilor din politica, din presa, din universitati, de prin ministere, de prin regii, de prin Consilii Judetene sa devina definitiv amintiri neplacute. Mai ales ca vin banii, domnilor. Miliarde de euro se vor napusti asupra tarii si ne vor prinde dezbinati, cu Justitia pe cale sa devina obraznica. E nevoie de liniste, altfel cum mama zmeilor sa poti umbla in liniste la atitea si atitea purcoaie de parai? Am intrat in Europa si asta inseamna ca am intrat in bugetul ei, or, asta nu e lucru de lasat pe seama unui matroz grobian si a unei femei antipatice si, mai ales, vorba lui Victor Ponta, neprofesioniste. E asa ca in filmele acelea cu gangsteri, cind e mare nevoie de liniste ca sa poti auzi cind se rasuceste cheita de la cifrul care duce la uriasul seif al bugetului european. Nu e de gluma, e vremea sa inceteze prostiile. Nu se poate actiona la asemenea inalte niveluri altfel decit in deplina liniste. De la gilceava televizata pina la sastiseala cu gust al zadarniciei din cronici si comentarii, si de aici pina la agresiunile partizane de pe Internet, totul are un singur scop in numele caruia s-a mobilizat intreaga structura. Cosa Nostra s-a dezlantuit cu umor, cu televiziuni, cu emisiuni radiofonice, prin campanii de imagine, trusturi, jocuri, loto, totul se mobilizeaza. Scopul este unul singur: sa-i mearga bine lui Cosa Nostra, sa isi salveze viitorul european, sa aiba politicienii, magistratii, politia si presa grija de averile ei. E nevoie ca Famiglia sa-si pregateasca programul de postaderare pentru viitoarele jafuri ambalate frumos in grija pentru semeni. Adaugati la asta grija pentru comunitatea maghiara, care a devenit si ea alibiul faptului ca UDMR pune botul la toate ispravile lui Cosa Nostra. Mai apoi, desigur, grija social democrata. Grija umanist-conservatoare si liberala. Adaugati grija si ingrijorarea democratilor ca vor lipsi de la viitoarele infaptuiri. Doar electoratul alege, in loc de grija, grijania.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.