Dinamo va deveni oricum campioana, pentru ca urmaritoarele se tot impiedica si ele, asa ca egalurile pe care "cainii rosii" le obtin in acest inceput de an nu fac decat sa irite putin si atat. Spre deosebire de celelalte jocuri incheiate nedecis, ech
Dinamo va deveni oricum campioana, pentru ca urmaritoarele se tot impiedica si ele, asa ca egalurile pe care "cainii rosii" le obtin in acest inceput de an nu fac decat sa irite putin si atat. Spre deosebire de celelalte jocuri incheiate nedecis, echipa lui Rednic a facut un meci bun cu FC Vaslui, singurul pacat al dinamovistilor fiind ca nu au reusit sa concretizeze nici una din numeroasele ocazii clare de gol. De partea cealalta, junii lui Hizo (Vasluiul a avut in teren sase jucatori sub 20 de ani!) au confirmat ca isi merita locul intr-o echipa buna din Liga I, dupa ce au rezistat cu brio in fata celor trei echipe bucurestene de top, smulgand o victorie Stelei si cate un punct de la Dinamo si Rapid. Iar pentru ca dinamovistii sa nu-si mai bata capul sa gaseasca un tap ispasitor pentru acest nou semiesec, la inaintare a iesit singur Claudiu Niculescu, cel desemnat capitan de echipa in aceasta primavara.
"Este numai vina noastra. S-au pierdut doua puncte doar din vina noastra. Cer scuze suporterilor, antrenorilor si conducerii. Este o perioada mai grea pentru mine. Nu mi-a reprosat nimeni nimic, dar asta simt eu acum. A fost si ghinion, dar n-am putut s-o bagam in poarta de la 5-6 metri. Fotbalul te pedepseste in astfel de cazuri. Sunt principalul vinovat pentru acest semiesec. Atat am putut in acest moment, sunt foarte dezamagit. Sunt cu capul pe umeri si imi asum greselile", a spus Niculescu, cel care a avut in meciul cu moldovenii trei lovituri libere in pozitii ideale si alte ocazii de a marca. "Sper sa nu fie periclitat titlul, avem totusi destule puncte avans", a punctat Niculescu, declarandu-se convins ca echipa sa va avea o alta fata la meciul de duminica viitoare, de pe terenul Stelei. "Ne putem spala pacatele saptamana viitoare, in Ghencea, pentru ca este inexplicabil ce s-a intamplat in ultimele patru meciuri. Asta este fotbalul, insa. Poate Dumnezeu ne cearta. Daca vom reusi sa facem un meci bun in Ghencea se vor uita meciurile mai putin bune de pana acum", a incheiat atacantul dinamovist. Mircea Rednic a acuzat si el lipsa de eficacitate a jucatorilor sai. "A fost un joc pe care l-am dominat, dar n-am reusit sa marcam, asta este problema noastra. Atat cat s-a jucat, 25 de minute in prima repriza si 15 in cea de-a doua, nu am ce sa le reprosez jucatorilor. Nu stiu ce se intampla de nu reusim sa marcam. Nu reusim nici din lovitura libera sa tragem pe poarta. Nu e vorba ca Vasluiul a facut antifotbal, atata pot ei, dar m-a deranjat maniera de arbitraj... Au cazut, s-au impuscat... Dar ce sa faci? Atata pot ei", a spus Rednic. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.