Managerul general al clubului din Ghencea a declarat ieri ca autorul comunicatului nesemnat postat cu o zi in urma pe site-ul oficial al Rapidului este un rapsod popular! Rapidul a raspuns joi, printr-un comunicat ironic nesemnat, postat pe site-u
Managerul general al clubului din Ghencea a declarat ieri ca autorul comunicatului nesemnat postat cu o zi in urma pe site-ul oficial al Rapidului este un rapsod popular! Rapidul a raspuns joi, printr-un comunicat ironic nesemnat, postat pe site-ul clubului, afirmatiilor finantatorului stelist Gigi Becali, care declarase ca, daca Romania vrea sa aiba echipa in grupele UEFA Champions League, atunci echipa sa trebuie sa termine pe locul doi.
"Cred ca e un rapsod popular care are <<job>> de hacker si intra si pe site-ul lor, pentru ca daca ar fi fost cineva din conducerea clubului era normal sa se semneze. E greu sa treci peste o anumita perioada din istoria recenta a clubului de sub Podul Grant. Nu se va mai reusi sa se intalneasca cu situatia de anul trecut, ca doua echipe romanesti sa se intalneasca intr-o faza superioara a cupelor europene. Ca o echipa sa se califice si una sa ramana acasa dezamagita. Nu s-a inventat inca o competitie in care ambele echipe sa se califice. Acea dubla mansa a fost probabil o crunta dezamagire pentru ei. Sa parasesti competitia fara infrangere cred ca doare", a spus Stoica. Intrebat de ce patronul Rapidului, George Copos, nu mai lauda prestatia Stelei in cupele europene, Stoica a raspuns: "A aparut rapsodul intre timp! Nu are rost sa vorbim prea mult despre ce a scris un anonim care nu a avut curaj sa semneze. M-am distrat, banuiesc cine conduce la concursul de brainstorming la Rapid si scrie tampeniile astea, dar nu vrem sa mai dam replici unor oameni care nu se semneaza". Stoica a mai declarat ca nu este impresionat de jocul prestat de gruparea giulesteana si a precizat ca nu se poate spune despre Rapid ca practica cel mai bun fotbal in acest moment. "Vom vedea duminica, dar deocamdata 0-0 cu Craiova in deplasare la Bucuresti si 1-1 la Vaslui, cu gol primit in superioritate numerica, poate nu inseamna foarte mult. Apoi 2-0 cu Timisoara, cu primul gol dintr-un penalty gratuit, nu ma da peste cap. 4-0 cu UTA, asta da, e un rezultat extraordinar. Iar 0-0 in Cupa Romaniei cu Pitestiul si apoi primul gol in prelungiri dupa o greseala de arbitraj in favoarea lor nu-i o performanta impresionanta", a spus, cu ironie, Stoica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.