Printre cei 9.000 de spectatori ai meciului de la Piatra Neamt s-a aflat si Theodor Stolojan, care a profitat de faptul ca gazda meciului era colegul sau de partid, Gheorghe Stefan, pentru a-si mai face putina campanie electorala la lumina focului de
Printre cei 9.000 de spectatori ai meciului de la Piatra Neamt s-a aflat si Theodor Stolojan, care a profitat de faptul ca gazda meciului era colegul sau de partid, Gheorghe Stefan, pentru a-si mai face putina campanie electorala la lumina focului de artificii din final.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a trait o mare revelatie, suporterii de la tribuna I aplaudind in picioare la aparitia sa pe stadion, desi Mitica Dragomir venise deja imunizat la injuraturi. Fostul impresar Giovanni Becali a dat chiar autografe, printre cei prezenti aflindu-se si presedintele FR Natatie, Viorel Paunescu. Nu a lipsit si fanul din SUA, a carui limuzina Lincoln, cu numarul 4FRF, are pe caroserie imagini ale componentilor echipei nationale din 1994, dar si cu Mitica Dragomir sau Mircea Sandu. (V.D)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.