"Nu fac acum socoteli cu punctele in grupa, ci ma gandesc ca trebuie sa castigam cele trei puncte. Nu mai este acelasi Luxemburg ca atunci cand inscriam in cele doua manse cate 11 sau opt goluri. Daca ne concentram ca in meciul cu Olanda, vom castiga
"Nu fac acum socoteli cu punctele in grupa, ci ma gandesc ca trebuie sa castigam cele trei puncte. Nu mai este acelasi Luxemburg ca atunci cand inscriam in cele doua manse cate 11 sau opt goluri. Daca ne concentram ca in meciul cu Olanda, vom castiga. Din ceea ce am vazut, am constatat ca baietii nostri sunt dispusi la efort, la victorie si calificare", a declarat Sandu. Seful federatiei a discutat cateva minute cu selectionerul Victor Piturca, acesta din urma aratandu-se incantat de atmosfera cu care au fost primiti "tricolorii" la Piatra Neamt. La randul sau, directorul FRF, Daniel Prodan, a spus ca Romania are nevoie de toate cele trei puncte puse in joc in meciul cu luxemburghezii. "Teoretic, acest meci cu Luxemburg n-ar trebui sa ne faca probleme. Avem nevoie de cele trei puncte puse in joc, pentru a ne linisti inaintea urmatoarelor confruntari dificile", a spus Prodan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.