Emil Boc a sustinut ca democratii "nu vor juca la doua capete", si cu PSD si cu PNL. "Ori vom fi cu PNL in Alianta, ori in opozitie, dar nu vom fraterniza niciodata cu fostii adversari politici, PSD", a spus Boc, citat de Mediafax. El a mentionat ca
Emil Boc a sustinut ca democratii "nu vor juca la doua capete", si cu PSD si cu PNL. "Ori vom fi cu PNL in Alianta, ori in opozitie, dar nu vom fraterniza niciodata cu fostii adversari politici, PSD", a spus Boc, citat de Mediafax. El a mentionat ca PD vrea sa respecte votul dat de alegatori si, daca se va desparti de PNL, PD va fi continuatorul Aliantei, "mostenitorul principiilor si valorilor acesteia, si dupa ce va trece in opozitie". "Nimeni nu poate sta in calea fratiei dintre PNL si PSD, nu vom sta in calea iubirii lor cu PSD si a dragostei lor netarmurite. PD este pregatit si pentru alegeri anticipate, dar nu poate face singur alegerile", a adaugat liderul democrat. Intrebat daca este necesara o hotarare judecatoreasca pentru desfacerea protocolului Aliantei, liderul PD a raspuns: "Ca orice alianta inscrisa la tribunal, juridic e nevoie si de acest lucru". (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.