Presedintele FR Tenis, Ilie Nastase, a declarat ieri ca echipele romanesti se lupta degeaba pentru primele doua pozitii in campionatul intern, deoarece nici una dintre ele nu are valoare sa joace in cea mai importanta competitie europeana interclubur
Presedintele FR Tenis, Ilie Nastase, a declarat ieri ca echipele romanesti se lupta degeaba pentru primele doua pozitii in campionatul intern, deoarece nici una dintre ele nu are valoare sa joace in cea mai importanta competitie europeana intercluburi. "Steaua a jucat in grupele Ligii Campionilor. A scos cinci puncte. Si ce? Mai departe nu ne-am calificat. A, s-au luat niste bani, dar atat. Ce sa spui despre lupta pentru locul doi? Nu avem echipe pentru Liga Campionilor. Daca nici locul unu nu conteaza, credeti ca va conta locul doi sau locul trei?", a spus Nastase. Acesta a afirmat ca remiza reusita de echipa nationala a Romaniei in Olanda nu ar trebui sa creeze un entuziasm exagerat, deoarece s-a obtinut doar un punct, nu o victorie, iar acest lucru nu ar trebui sa incante. (MIG)
Scuze cetatenilor Timisoarei
Cotidianul ZIUA isi cere scuze cetatenilor Timisoarei pentru acuzele gratuite din finalul editorialului semnat de C. Dinu in pagina de sport. Pe viitor, astfel de opinii nu vor mai fi publicate in ziarul ZIUA. (Redactia)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.