Asteptati de cateva sute de suporteri si primiti cu paine si sare de primarul Gheorghe Stefan, "tricolorii" au efectuat deja, duminica seara, la Piatra Neamt, primul antrenament de dupa meciul cu Olanda, unul de la care au lipsit Mutu si Tamas, ca
Asteptati de cateva sute de suporteri si primiti cu paine si sare de primarul Gheorghe Stefan, "tricolorii" au efectuat deja, duminica seara, la Piatra Neamt, primul antrenament de dupa meciul cu Olanda, unul de la care au lipsit Mutu si Tamas, care au acuzat probleme minore de sanatate. De asemenea, Codrea, suspendat pentru meciul cu Luxemburg, si Rat, accidentat (disjunctie la umarul drept), nici macar n-au mai ajuns in urbea lui "Pinalti".
Mutu, Nicolita si Piturca au fost cei mai aclamati de fani. Pana la sosirea autocarului "tricolorilor", primul ajuns la Hotelul "Central", unde este cazata echipa nationala, a fost directorul general al FRF, Ionut Lupescu. Fostul dinamovist a venit de la Bacau insotit de presedintele CA al Ceahlaului, Viorel Mastacaneanu, iar inainte de cazare s-a intretinut cu oficialitatile orasului. Mutu, prezent la stadion, si Tamas nu au participat la sedinta de pregatire de duminica seara, efectuata pe terenul de antrenament al Ceahlaului in fata a aproape 4000 de spectatori. "Tricolorii" au efectuat un antrenament usor de circa 45 de minute. "In semn de consideratie fata de toti, echipa nationala va fi primita cu un mesaj ce nu mai are nevoie de alte comentarii. <<Multumim tricolori!>> va sta scris pe peretele de la tribuna I a stadionului nostru", a declarat Gelu Cracana, ofiterul de presa al Ceahlaului. Altfel, pe gazonul stadionului din Piatra Neamt a fost intinsa inca de sambata o prelata de protectie. "Am intins-o pe la ora 8.00, sambata seara, pentru a proteja suprafata de joc peste noapte. Iar duminica dimineata, in jurul orei 9.00, am scos-o. In urma precipitatiilor abundente care au cazut de vineri seara, era normal sa ne gandim la protejarea suprafetei de joc. Nu vine Nationala de fotbal a Romaniei sa joace in fiecare zi la Piatra Neamt, asa ca masurile luate au fost binevenite", a explicat Cracana. "Astept un meci mare cu Luxemburg si speram ca apoi sa se vorbeasca mai concret de o calificare. Speram sa-i convingem pe jucatori sa revina la Piatra Neamt si cu alte ocazii", a declarat Stefan. Altfel, ieri dupa-amiaza, Nationala a efectuat un nou antrenament, inchis pentru public. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.