Antrenorul rapidist a dezmintit ieri faptul ca ar exista un conflict intre el si atacantul Ionel Ganea, dar a specificat faptul ca regulile impuse la echipa trebuie respectate de orice jucator. "Un singur lucru pot spune, suntem o echipa, sunt nis
Antrenorul rapidist a dezmintit ieri faptul ca ar exista un conflict intre el si atacantul Ionel Ganea, dar a specificat faptul ca regulile impuse la echipa trebuie respectate de orice jucator. "Un singur lucru pot spune, suntem o echipa, sunt niste reguli, fiecare jucator este obligat sa le respecte. Daca nu respecta, isi asuma o anumita responsabilitate. In rest nu este vorba de nici un conflict", a spus Razvan Lucescu.
Ganea a fost criticat de antrenor dupa ce a declarat ca nu mai inscrie la fel de des ca la Dinamo deoarece este folosit pe un alt post. "Daca nu-ti convine, nu joci!", i-a replicat R. Lucescu, atacantul fiind amenintat cu trimiterea la echipa a doua a giulestenilor. "Au avut doar o discutie si atat. Nu este nici un scandal", a precizat si "secundul" Marian Rada. "Ionel trebuie sa inteleaga ca antrenorul decide. El trebuie sa respecte deciziile mele", a mai spus R. Lucescu. Altfel, antrenorul rapidist considera ca s-a luat decizia ca derby-urile din Liga I sa fie conduse de brigazi de arbitri straine pentru a se elimina orice suspiciune. "Meciul cu Steaua va fi unul important, al orgoliilor, dar nu cred ca va fi decisiv pentru ocuparea unui loc doi. Sunt convins ca si in tara avem arbitri foarte buni. Este insa o nebunie si o presiune uriasa care apasa la fiecare joc pe ei, exista dupa fiecare meci reprosuri si prin venirea acestor straini se elimina orice suspiciune. Nimeni nu se va gandi ca arbitrii straini vor face greseli intentionate impotriva unei echipe", a spus R. Lucescu. Referitor la meciul Nationalei cu Olanda, R. Lucescu este de parere ca un esec nu ar fi perceput drept o catastrofa: "Suntem romani, facem parte din sistem si fiecare dintre noi isi doreste ca echipa nationala sa aiba succes. Pe de alta parte avem si patru jucatori convocati, si chiar daca mi-as dori sa joace toti consider ca exista un antrenor care stie foarte bine cum face echipa si cu cine o face. Nu cred ca ar fi o drama sau o catastrofa in cazul unui esec. Mai sunt doua jocuri importante, cu Olanda la Bucuresti si cel din Bulgaria". Altfel, fundasul rapidist Danut Perja, intrebat de ce crede ca apar tot felul de probleme la Rapid in preajma derby-urilor, a spus: "Asta e Rapidul! Tot timpul trebuie sa apara cate ceva". Despre meciul din cupa, cu Pandurii, Perja a declarat: "Este foarte bine ca jucam la Timisoara pentru ca publicul de acolo a tinut mereu cu Rapid si sper sa ne sustina in continuare". La randul sau, fundasul Ionut Stancu este convins ca Rapid va fi echipa mai motivata in derby-ul cu Steaua: "Nu ne intereseaza daca Steaua este o echipa in revenire de forma sau nu. Noi trebuie sa fim echipa care sa dea tonul. Daca va fi asa nu vom avea nici un fel de problema cu vreo echipa din Liga I". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.