"1 aprilie e o datina mai veche, nu prea se mai practica pacalelile, deoarece toata lumea se asteapta sa fie pacalita. Nu speram sa-i pacalim pe rapidisti, ci sa castigam, iar la finalul sezonului sa obtinem locul doi, care sa ne duca in Liga Campion
"1 aprilie e o datina mai veche, nu prea se mai practica pacalelile, deoarece toata lumea se asteapta sa fie pacalita. Nu speram sa-i pacalim pe rapidisti, ci sa castigam, iar la finalul sezonului sa obtinem locul doi, care sa ne duca in Liga Campionilor", a spus Nesu. Acesta a adaugat ca brazilienii Andrey si Elton sunt "baieti deosebit de simpatici". "Imi face placere sa stau in preajma lor, ma binedispun mereu. Nu stiu daca am ajuns in asa scurt timp foarte buni prieteni, dar ii ajut sa se integreze, sa inteleaga mai bine cuvintele in romana. Cu Andrey ma inteleg foarte bine, vorbeste si engleza, si spaniola, el e translatorul meu si pentru Elton. Cu Elton mai spun eu un cuvant in portugheza, el unul in romana, ne intelegem din ce in ce mai bine", a comentat Nesu. Altfel, mijlocasul stelist Florin Lovin a comentat turneul prin tara al lui Dinamo. "Face turul Romaniei la fotbal, depinde de strategia fiecarui club, noi avem alte modalitati sa ne relaxam", a spus Lovin. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.