"Fata de acum doi ani, suntem mai omogeni si daca nu ar fi existat accidentarile aveam o echipa mai puternica. De atunci am batut echipe puternice si am facut meciuri bune. Olandezii au jucatori mai valorosi ca noi, dar pe teren nu conteaza doar valo
"Fata de acum doi ani, suntem mai omogeni si daca nu ar fi existat accidentarile aveam o echipa mai puternica. De atunci am batut echipe puternice si am facut meciuri bune. Olandezii au jucatori mai valorosi ca noi, dar pe teren nu conteaza doar valoarea individuala a jucatorilor", a spus Mutu, care sustine ca problemele personale ale lui Piturca si absentele din lot pun la incercare prima reprezentativa a Romaniei. "Responsabilitatea o simte fiecare dintre noi pentru ca acest meci e foarte important, dar nu capital. Problemele avute de antrenor, accidentarile pe care le avem ne pun la incercare. Vom incerca sa rezolvam acest meci in favoarea noastra. Vom incerca sa jucam ca in meciul cu Cehia. Sa alergam mai mult decat ei. Nu spun ca vom castiga suta la suta, ci ca vom face totul ca sa nu pierdem. Suntem frustrati toti ca nu ne-am calificat pana acum. Este timpul sa iesim cu capul sus de pe teren si sa ne intoarcem cu capul sus in tara", a adaugat Mutu. Intrebat daca va incerca sa se revanseze fata de Piturca pentru titularizarea sa in partida din deplasare cu Olanda din preliminariile CM 2006, desi tocmai ii expirase suspendarea pentru consum de droguri, Mutu a raspuns: "Increderea pe care mi-a acordat-o atunci am rasplatit-o dupa aceea prin golurile marcate. Atunci veneam dupa o perioada grea si nu meritam sa fiu titular". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.