PSD l-a somat pe premier sa vina cu un guvern restructurat pana la sarbatorile de Paste, in caz contrar Opozitia urmand sa depuna o motiune de cenzura. "Nu poate veni Pastele fara sa avem un Guvern pe care sa putem sa contam. Tergiversarea sau amanar
PSD l-a somat pe premier sa vina cu un guvern restructurat pana la sarbatorile de Paste, in caz contrar Opozitia urmand sa depuna o motiune de cenzura. "Nu poate veni Pastele fara sa avem un Guvern pe care sa putem sa contam. Tergiversarea sau amanarea acestor probleme reprezinta pentru noi doar simple paleative", a declarat liderul PSD. El a aratat ca, daca premierul nu-si va respecta obligatia de a se prezenta in fata Parlamentului cu un Guvern restructurat se va recurge si la explorarea altor variante de solutionare a actualei crize. Conservatorii au cerut si ei ca Guvernul sa fie rapid restructurat si au facut un nou apel catre presedintele Traian Basescu sa-si dea demisia pentru a scuti astfel insitututia prezidentiala sa fie tarata in scandalul suspendarii sefului statului. De altfel, vicepresedintele Radu Berceanu l-a acuzat pe premier pentru faptul ca gandeste o restructurare de guvern, impreuna cu PSD si PC, fara a consulta PD si UDMR. "In multe alte probleme, premierul de mult nu se mai consulta cu Alianta sau Coalitia. Banuiesc ca se consulta cu PSD, PC sau cu cine stie cu ce alte formatiuni", a adaugat Berceanu. Acesta l-a somat pe premier sa-si asume aceasta situatie si sa anunte ca vrea sa restructureze Guvernul dupa idei ale PSD, PC sau PRM. R.A., C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.