Victor Piturca a ajuns la Craiova duminica seara, la cateva ore dupa decesul tatalui sau, si a ramas de atunci alaturi de familie. Antrenamentul de luni seara a fost supervizat de secundul Stefan Iovan, iar ieri dimineata era programata o vizionare v
Victor Piturca a ajuns la Craiova duminica seara, la cateva ore dupa decesul tatalui sau, si a ramas de atunci alaturi de familie. Antrenamentul de luni seara a fost supervizat de secundul Stefan Iovan, iar ieri dimineata era programata o vizionare video a adversarului, care putea fi "condusa" de metodistul Dan Apolzan, cel care se ocupa cu supervizarea oponentilor "tricolorilor", pe care ii urmareste pe viu si apoi editeaza dvd-uri pe care i le pune la dispozitie lui Piturca. Site-ul FRF anunta ca selectionerul ar fi putut ajunge la sedinta de pregatire de aseara, de la ora 17.15, insa acest lucru era putin probabil sa se intample, pentru ca inmormantarea tatalui sau era programata la ora 14, la Craiova. Cert este ca Piturca urma sa ajunga aseara la Mogosoaia sau, cel mai tarziu, in aceasta dimineata, pentru a conduce Nationala in jocul-scoala programat dupa-amiaza, in cantonamentul Nationalei, cu o echipa de tineret. Plecarea spre Olanda este prevazuta pentru maine, la ora 15,30. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.