Dinamo ocupa abia pozitia a treia, dupa Steaua si Rapid, in ierarhia statisticienilor de la FIFA.

Steaua ocupa locul 82 in clasamentul all-time al cluburilor realizat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (I
Dinamo ocupa abia pozitia a treia, dupa Steaua si Rapid, in ierarhia statisticienilor de la FIFA.

Steaua ocupa locul 82 in clasamentul all-time al cluburilor realizat de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), dat publicitatii luni. In imediata vecinatate, pe 86, se afla Rapid, care a cazut 22 de locuri fata de luna ianuarie. Liderul detasat din competitia interna, Dinamo, ocupa abia locul 159. Potrivit site-ului oficial al forului citat, in acest clasament se iau in considerare rezultatele obtinute de echipe in campionat, cupele nationale si in competitiile continentale de la 1 ianuarie 1991, data infiintarii IFFHS, pina in prezent.

Primul loc este ocupat de FC Barcelona, cu 670 de puncte, urmata de Juventus (584), Manchester (579), Real (570), AC Milan (547), Bayern (509), Inter (488), River Plate (475), Arsenal (472) si FC Porto (405). (V.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.