Liberalii si site-urile ziarelor

Nici o noutate. Clona PSD-ista, zisa si PNL, nu putea sa procedeze diferit de cei din care se trage. Doar ati vazut ieri cum se pupa manechinul european cu tovarasele de la Apaca din Birlad. S-a dus in Vaslui, unde a fost intotdeauna fieful lui Iliescu. Ca persoana care merge des in zona, va pot spune ca acolo nu s-a intimplat nici o revolutie. De altfel, vedeti pentru edificare filmul lui Porumboiu. Vasluienii il asteapta inca pe Ceasca si in asteptare se cinstesc cu vinisor de Husi. Iata ce electorat-tinta are liberalul de mucava Tariceanu. In mijlocul clasei muncitoare arata ca o sperietoare intr-un lan de ciori. Cit o sa mai suporte saracimea acestei tari sfidarea pe fata a unei clase politice corupte? Cit despre catelandri crescuti de Bogdan Olteanu, mobilizati la maus, va spun ca a venit primavara si mai bine v-ati plimba iubitele prin parcuri.

Inimabuna

Maestrii populismului si ai declaratiilor de imagine, PD-istii, fac asta de mult. Altfel nu se explica cum de la emisiunea „100%" GEOANA ia 90% bile NEGRE, iar BERCEANU - 90% ALBE. E batator la ochi, ce Dumnezeu! Este clar ordinul lui Basescu! A afirmat chiar la televizor ca el insusi intra pe forumuri! Poate va mai amintiti polemica cu doamna Dragotescu din cauza ca nu i-ar fi fost postat un mesaj pe forumul ziarului. Era ceva de genul: „Sa aveti parte de sanatate, cit adevar este in articolul cu pricina!" Nu acuz pe nimeni, dar daca PD-ul asa procedeaza, celelalte partide nu au incotro si trebuie sa se mobilizeze si ele. Oricum, PD-ul nu isi face griji despre guvernarea tarii, toata energia si-o consuma gindindu-se la ce declaratii superficiale cu priza la public sa mai debiteze. E foarte bine sa stai linistit si sa astepti ca Basescu sa le rezolve pe toate... Tot asa sint unii care asteapta sa vina Becali sa le dea lapte si miere... Hai sa fim seriosi... PD-ul reprezinta pentru scena politica romaneasca ceea ce MANELELE reprezinta pentru muzica romaneasca. Nu ai cum sa-i interizici, doar putem educa oamenii sa nu mai fie atit de creduli si superificali.

daniel7

E interesant sa citesti postarile de pe forumul „Cotidianul". Uneori mai interesant decit cititul articolelor. Un adevarat spectacol al interesului meschin, al neputintei intelectuale si chiar al deviatiilor psihice. Tot felul de personalitati (reale, imaginare si, mai nou, virtuale) se perinda pe pagina ce asteapta resemnata sa primeasca pareri icnite dintr-o mocnita si insalubra judecata. Superficialitatea e moneda de schimb. Prinsi cu totii intr-o hora furibunda, forumistii danseaza linga zidurile castelului, pe muzica ce se aude din saloanele bine luminate din interior. Linia traditiei e frinta. Noi ierarhii, spontane, ies rinjind stirb. In virful lor, dispret, la baza, invidie. Un aer otravit pluteste in spatiul public, infestind cu duhoarea lui dulceag-cadaverica orice deviatie de la norma ticalosiei. Sa nu ne pacalim. Daca nimic nu se schimba... nimic nu s-a schimbat. Daca ceva se schimba in bine, altceva se schimba in rau. Echilibrul nu se poate destrama. Ca oameni, avem putinta (unii) de a merge dincolo de bine si rau (nu citez), dar citi sint dispusi?

creier_murdar