Portarul lui FC Sevilla a trimis meciul de la Donetk in prelungiri, dupa ce a marcat golul de 2-2 in minutul 94, cu o lovitura de cap, dupa un corner. Pana la urma, desi a fost condusa de doua ori, detinatoarea trofeului a castigat cu 3-2 si s-a cali
Portarul lui FC Sevilla a trimis meciul de la Donetk in prelungiri, dupa ce a marcat golul de 2-2 in minutul 94, cu o lovitura de cap, dupa un corner. Pana la urma, desi a fost condusa de doua ori, detinatoarea trofeului a castigat cu 3-2 si s-a calificat pentru "sferturi" (a fost 2-2 in tur).
Sahtar, cu Marica integralist si cu Rat pe teren din minutul 44 (in locul lui Sevciuk), a condus de doua ori, prin golurile lui Matuzalem (49) si Elano (83), dar Sevilla a revenit prin Marescu (53) si Palop (90+4). In prelungiri, Chevanton (105+1) a marcat golul decisiv. "A fost cel mai dramatic meci din cariera mea. In cele 18 secunde ramase pana la finalul meciului, toata lumea trebuia sa fie in careu, nu este posibil sa lasi portarul liber si sa-i permiti sa inscrie atat de simplu. In cariera mea numai asta nu mi se intamplase, ca intr-un meci echipa mea sa primeasca gol de la portar. Doar asta mai ramasese. Acum pot spune ca mi s-a intamplat tot in fotbal", a spus Lucescu. "FC Sevilla a aratat o mai mare clasa si mai multa experienta in momentele cheie ale meciului. Echipa mea si-a pierdut concentrarea la ultima faza si i-a permis portarului sa ramana in careu nemarcat", a adaugat Lucescu. De partea cealalta, Palop este considerat eroul meciului, chiar daca, practic, Chevanton a fost cel care a marcat golul calificarii. Reusita portarului spaniol a fost considerata a fi un miracol de presa spaniola, care l-a declarat "omul zilei" pe Palop. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.