Dupa ultimele concerte ale trupei "X-plod", formata din copii cu media de varsta de 10 ani, mari adoratori ai rock-ului, Cristian, unul dintre cei mai talentati chitaristi - tinand cont de varsta frageda, elev al virtuozului Cyfer, de la "Cyfer's Sin
Dupa ultimele concerte ale trupei "X-plod", formata din copii cu media de varsta de 10 ani, mari adoratori ai rock-ului, Cristian, unul dintre cei mai talentati chitaristi - tinand cont de varsta frageda, elev al virtuozului Cyfer, de la "Cyfer's Sin" - si-a castigat dreptul de a fi posesor al unui contract de endorsement cu cunoscuta casa de lutieri "Grosmann". Pe langa Doru "Boro" Borobeica, de la Iris, cu un model de bass personalizat, cu sase corzi, pe langa "Balaurul" de la Trooper si pe langa Manu Savu de la "Trupa", acum si chitaristul de la X-plod are un model personalizat, "Grosmann X-plod" (foto), cu sapte corzi care va pune in valoare apreciata compozitie a lui Ciprian Porumbescu - "Balada". Reamintim aici spectaculoasa evolutie a trupei "X-plod" (Andrei - 8 ani, voce; Cristian - 13 ani, chitara; Florian - 9 ani, bass si Iulian - 11 ani, tobe), care s-a infiintat pe 18 noiembrie 2006 si a debutat in reputatul club "Big Mamou" si a cantat deja a alaturi de trupe de referinta din rockul romanesc: "Trooper", "Adi Manolovici Syndikate", "Cyfer's Sin" si "Alias". Trupa intentioneaza sa lanseze la inceputul acestei veri un album - "X-plod", care va fi promovat in intreaga tara printr-un caravan-concert, alaturi de trupele de suflet "Cyfer's Sin", "Alias" si vedeta "Trooper". Chitara "Grosmann X-plod" va putea fi vazuta si auzita in cadrul emisiunii "Numai cu acordul copiilor", de sambata, 24 martie, realizata de Titus Munteanu, la TVR, unde trupa isi va face debutul "pe sticla".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.