Peter Barabas este directorul Noii Divizii de televiziune a grupului media Realitatea-Catavencu, care a obtinut ieri licenta de emisie si pentru postul de televiziune Romantica. Din pozitia de director general al acestei divizii, Peter Barabas va coo
Peter Barabas este directorul Noii Divizii de televiziune a grupului media Realitatea-Catavencu, care a obtinut ieri licenta de emisie si pentru postul de televiziune Romantica. Din pozitia de director general al acestei divizii, Peter Barabas va coordona activitatea tuturor canalelor de televiziune, atat din punct de vedere al continutului si operatiunilor, cat si din cel al rezultatelor financiare.
Peter Barabas a facut parte din echipa care a lansat canalul Pro TV in 1995, in perioada 2000-2007 a produs in redactia centrala de la Londra a Associated Press Televison News (APTN), cea mai puternica agentie de stiri video din lume, evenimentele cruciale ale acestor ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.