In cadrul seriei evenimentelor inaugurale ale Institutului Cultural Roman din Lisabona, Grupul de muzica medievala si traditionala Truverii revine in capitala portugheza unde va sustine un spectacol de muzica medievala si renascentista astazi de la
In cadrul seriei evenimentelor inaugurale ale Institutului Cultural Roman din Lisabona, Grupul de muzica medievala si traditionala Truverii revine in capitala portugheza unde va sustine un spectacol de muzica medievala si renascentista astazi de la ora 21.00 in Auditoriul Institutului Franco-Portughez.
Evenimentul este inclus si in cadrul manifestarilor Zilelor Francofoniei de la Lisabona fiind sprijinit de ICR Bucuresti. Coordonarea grupului si regia ii apartin lui Mihai Serghei Todor. Din grup fac parte: Carmen Maruntelu, Alexandra Stoenescu, Sandra Gaitan, Teodora Ionescu, Dinu Petrescu si Mihai Serghei Todor. Spectacolul va cuprinde cantece medievale si traditionale impreuna cu povestile lor din Franta, Spania, Italia, Anglia, Irlanda, Romania.
Grupul Truverii se afla, cu aceasta ocazie, pentru a treia oara in Portugalia. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.