Comitetul Executiv a decis ieri sa devanseze cu patru zile ultima etapa a Ligii I, la solicitarea selectionerului Victor Piturca, pentru a lasa o perioada mai lunga de timp echipei nationale in vederea pregatirii partidelor cu Slovenia (2 si 6 iunie)
Comitetul Executiv a decis ieri sa devanseze cu patru zile ultima etapa a Ligii I, la solicitarea selectionerului Victor Piturca, pentru a lasa o perioada mai lunga de timp echipei nationale in vederea pregatirii partidelor cu Slovenia (2 si 6 iunie) din preliminariile EURO 2008. De asemenea, finala Cupei Romaniei Timisoreana urmeaza sa se dispute pe 26 mai, dupa ce in prealabil era fixata pe 23 mai. In ceea ce priveste campionatul viitor, decizia s-a aminat deoarece, dintre toate cluburile din esalonul de elita carora li s-a solicitat sa-si expuna punctul de vedere cu privire la incheierea turului respectivei stagiuni pe 22 decembrie si inceperea returului pe 15 ianuarie 2008, doar sase grupari au trimis raspunsuri. (V.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.