Marica revine, Rat este incert, iar Luce i-a pierdut pe Brandao si Srna. Meciul cu Sevilla este extrem de greu, dar poate consacra trupa din Donetk ca echipa de top in Europa.

Va calificati, domnule Lucescu?

Dac-am sti, a
Marica revine, Rat este incert, iar Luce i-a pierdut pe Brandao si Srna. Meciul cu Sevilla este extrem de greu, dar poate consacra trupa din Donetk ca echipa de top in Europa.

Va calificati, domnule Lucescu?

Dac-am sti, am sta acasa. Oricum, e mare tensiunea aici, meciul este extrem de important.

Marica joaca?

Da, e in forma buna. Sint ceva probleme in ceea ce-l priveste pe Razvan Rat, astazi (n.r. - ieri) vom sti exact daca poate fi folosit. In schimb, i-am pierdut pe Brandao si Srna, care au luat cartonas galben la Sevilla si sint suspendati.

Va temeati de vreme, intr-un interviu din presa ucraineana. N-ati scapat inca de iarna?

Da, au fost citeva zile in care a si fulguit, dar acum vad ca e soare. Prognozele sint bune, terenul a fost descoperit si arata bine, nu vor fi probleme din acest punct de vedere.

Va e frica de arbitraj, dupa ce necazuri ati avut in tur?

Sper sa fim in sfirsit arbitrati corect. Avem sanse mari sa ne calificam si sa speram ca nu vor fi probleme cu Paparesta.

Sevilla nu prea mai cistiga in campionat. Vi se pare o echipa in declin?

Nu, o echipa care invinge Barcelona nu e in declin. Au pierdut la Taragona, e drept, dar si pentru ca au fost obositi dupa meciul cu noi.

Au plecat destul de multi jucatori in ultimele luni. Remaniati lotul pentru sezonul urmator?

Nu, este strategia clubului, care a ajuns in fine un membru respectat in circuitul fotbalului mare. Nu mai sintem, ca majoritatea echipelor din Est, doar un cumparator care vrea sa progreseze, ci facem propuneri serioase pentru piata fotbalului. Sa nu uitam ca pretul pentru care a plecat Timosciuk, circa 20 de milioane de euro, este un record pentru aceasta zona, ca Lastuvka si Agahowa au plecat in campionatul englez, iar Pletikosa a semnat si el pentru o suma serioasa, daca tinem cont de faptul ca era la final de contract. Patronul Ahmetov a fost de acord cu aceasta strategie.

Cam la ce nivel e acum Sahtior?

Am ajuns in sfirsit la un nivel la care titularii nu se mai simt titulari indiferent de ceea ce fac pe teren intr-un meci, iar rezervele nu mai gindesc ca niste rezerve eterne. Este cu siguranta unul dintre cele mai importante lucruri la o echipa de fotbal, sper sa functioneze si in aceasta seara.

Sevilla a adus trofeul la Donetk Fotbalistii gruparii spaniole FC Sevilla au sosit, marti seara, in Ucraina, aducind cu ei, spre surprinderea generala, si trofeul Cupei UEFA, cistigat in sezonul trecut. Presa ucraineana s-a declarat uimita de gestul spaniolilor, iar cei de la Sevilla au spus ca spera ca trofeul sa le aduca noroc. Dupa meciul cu Sahtior, o parte dintre jucatori se vor intoarce in Spania, iar citiva vor pleca spre Glasgow, pentru a preda, pe 16 martie, trofeul Cupei UEFA in cadrul tragerii la sorti a programului din sferturile competitiei.

Cupa UEFA, optimi de finala Sahtior Donetk - FC Sevilla (20.30, in direct pe TVR 1, in tur 2-2)

Benfica - PSG (23.00, TV Sport, 1-2)

AZ Alkmaar - Newcastle (21.35, in direct la TV Sport, 2-4)

Espanyol - Maccabi Haifa (22.30, 0-0)

Ieri, dupa inchiderea editiei,s-au disputat meciurile Werder Bremen - Celta Vigo, Leverkusen - Lens, Osasuna - Rangers, Tottenham - Braga.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.