Elton va evolua in primul sau meci din Romania intr-un context aparte: Steaua joaca la Craiova cu FC Arges, intrucat are terenul suspendat, iar Olaroiu i-a anuntat deja pe sefii din Ghencea ca va pleca in cazul in care nu obtine victoria. Gigi Becali
Elton va evolua in primul sau meci din Romania intr-un context aparte: Steaua joaca la Craiova cu FC Arges, intrucat are terenul suspendat, iar Olaroiu i-a anuntat deja pe sefii din Ghencea ca va pleca in cazul in care nu obtine victoria. Gigi Becali a amenintat ca va lua masuri drastice daca echipa nu isi revine in urmatoarele trei partide, iar dupa derby-ul cu Dinamo va decide ce schimbari se vor face in cadrul clubului. In aceasta stare de tensiune, coroborata cu un joc cu mult sub ceea ce asteapta suporterii, intrarea lui Elton ar putea fi mutarea salvatoare pentru Olaroiu.
Antrenorul Stelei trage sperante ca echipa sa va iesi din criza profunda de rezultate din acest an sambata, la meciul de la Craiova cu FC Arges, gratie brazilianului Elton. Acestuia i-a sosit certificatul international de transfer ieri si poate juca de acum incolo pentru ros-albastri. Fortat de jocul foarte slab in ofensiva al elevilor sai, Olaroiu pare tentat sa-l foloseasca pe micutul brazilian inca din primul minut al jocului cu FC Arges. Din acest motiv, el l-a testat ieri pe Elton intr-un amical cu Steaua II, brazilianul lasand o buna impresie pe durata celor 60 de minute in care a fost folosit. Brazilianul de 1,56 metri a semnat acum o saptamana un contract pe trei ani si jumatate cu ros-albastrii, venind de la Corinthians, dar nu a fost folosit la meciul cu Farul pentru ca a acuzat probleme medicale si pentru ca Steaua nu intrase in posesia "cartii verzi". Acum el este pregatit sa debuteze, urmand sa poarte numarul 86 pe tricou. Altfel, Olaroiu are ceva probleme de lot pentru meciul de sambata seara cu echipa de pe locul 16, Ghionea si P. Marin nefiind refacuti dupa accidentari mai vechi, plus Dica, aflat in refacere la Bologna. De asemenea, problemele disciplinare ale ros-albastrilor nu au fost inca solutionate. Astazi se judeca apelul impotriva celor doua etape de suspendare primite de Cyril Thereau pentru eliminarea din meciul cu FC Vaslui, cu sanse minime de reusita intrucat francezul a primit pedeapsa minima pentru "rosu" direct. Mai mult, Farul a depus ieri un memoriu impotriva lui Gigel Coman, dupa ce acesta l-a lovit dur pe Gurita in meciul de sambata, fara a fi sanctionat de catre arbitrul Augustus Constantin. Comisia de Disciplina a anuntat ca in sedinta de ieri urma sa vizioneze o caseta cu incidentul respectiv si, daca va considera indreptatita plangerea constantenilor, ar putea dicta o suspendare pentru stelist astazi sau maine.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.