"Eu imi dau demisia, iar BkP se retrage. Ce motiv as mai avea ca sa raman, daca am dreptate? Spune toata lumea ca am dreptate, am documente, am hotarari judecatoresti, dar in acelasi timp nu am nimic. Federatia ar fi trebuit sa se judece cu FIFA, sa-
"Eu imi dau demisia, iar BkP se retrage. Ce motiv as mai avea ca sa raman, daca am dreptate? Spune toata lumea ca am dreptate, am documente, am hotarari judecatoresti, dar in acelasi timp nu am nimic. Federatia ar fi trebuit sa se judece cu FIFA, sa-si arate dreptatea si sa-si demonstreze verticalitatea", a spus Iancu.
"Este o minciuna faptul ca echipa nationala nu va mai fi programata. Nu are nici o legatura una cu cealalta", a spus Iancu, drept raspuns dupa ce Lupescu a afirmat ca FRF risca dezafilierea de la FIFA daca nu ar fi respectat decizia TAS. Iancu mai cere demisia oficialilor federali Ionut Lupescu si Adalbert Kassai, pe care-i acuza ca nu au sustinut suficient de bine cauza echipei sale la FIFA. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.