Caz pe care, de altfel, membrii Colegiului nici nu au mai apucat sa-l discute pentru ca au inceput sa se certe ca la usa cortului. Potrivit unor surse din CNSAS, cazul - care era inscris pe ordinea de zi - a mobilizat tabara formata din Cazimir Iones
Caz pe care, de altfel, membrii Colegiului nici nu au mai apucat sa-l discute pentru ca au inceput sa se certe ca la usa cortului. Potrivit unor surse din CNSAS, cazul - care era inscris pe ordinea de zi - a mobilizat tabara formata din Cazimir Ionescu, Constantin Buchet, Corneliu Turianu, Laurentiu Tanase si Florian Chiritescu, care au incercat sa-l transforme pe Paunescu intr-un "luptator anti-comunist veritabil". "S-a urlat ca niciodata pana acum. Este imposibil de relatat ce s-a intamplat in sala de sedinte. Ce urlete, ce zbierete, se auzeau nu numai in cladire, ci chiar din strada", au spus, pentru Mediafax, surse din CNSAS, adaugand ca votul in cazul poetului-senator PSD a fost amanat pentru o data ulterioara. Potrivit surselor citate, tensiunile din Colegiu au dus la situatia ca ordinea de zi a sedintei de marti sa nu fie parcursa in totalitate. Tensiunile de ieri din cadrul Colegiului CNSAS nu sunt o premiera. In urma cu o saptamana, membrii Colegiului s-au incaierat pe un alt caz, cel al deputatului PRM, Marcu Tudor. (O.B/C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.