Directorul Spitalului Judetean din Focsani, demis de ministrul Sanatatii, va reveni in functie dupa ce magistratii Curtii de Apel Galati au decis suspendarea executarii ordinului de demitere. Dr. Nicolae Moise a fost demis din functia de manager al s
Directorul Spitalului Judetean din Focsani, demis de ministrul Sanatatii, va reveni in functie dupa ce magistratii Curtii de Apel Galati au decis suspendarea executarii ordinului de demitere. Dr. Nicolae Moise a fost demis din functia de manager al spitalului pe 21 februarie, dupa un control al Inspectiei Sanitare de Stat, care a scos la iveala nereguli grave in exercitarea atributiilor. Cererea de suspendare a executarii ordinului de demitere a managerului Spitalului Judetean de Urgenta din Focsani s-a judecat luni, la Curtea de Apel Galati, in regim de urgenta, iar instanta i-a dat castig de cauza lui Moise. Eugen Nicolaescu a afirmat ieri ca repunerea in functie a unui astfel de manager constituie un "atentat la sanatatea publica". Dupa ce s-a consultat cu juristii ministerului, Nicolaescu a anuntat ca va cere stramutarea procesului oriunde in tara, si a reclamat faptul ca plangerea prealabila in cazul Moise a sosit abia ieri la minister, insa cu putin timp inainte de aceasta a sosit si citatia la proces, fapt absolut anormal. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.