Argentinianul de 20 de ani a reusit o "tripla" in marele derby cu Real Madrid, scor 3-3, meciul disputandu-se sambata seara pe "Camp Nou". Messi a marcat in minutele 11, 28 si 90, in timp ce Real, care a condus de trei ori, a marcat prin Van Nisterlo
Argentinianul de 20 de ani a reusit o "tripla" in marele derby cu Real Madrid, scor 3-3, meciul disputandu-se sambata seara pe "Camp Nou". Messi a marcat in minutele 11, 28 si 90, in timp ce Real, care a condus de trei ori, a marcat prin Van Nisterlooy 5, 13p si Sergio Ramos 73. Meciul, la care au asistat 98.000 de spectatori, a fost arbitrat de Alberto Undiano Mallenco, care l-a eliminat in minutul 45 pe Oleguer, de la FC Barcelona. Antrenorul lui FC Barcelona, Frank Rijkaard, i-a introdus in teren pe Valdes - Oleguer, Thuram, Puyol - Marquez (81 Gudjohnsen) - Xavi, Iniesta, Deco (71 Belletti) - Messi, Eto'o (45 Sylvinho), Ronaldinho. Real Madrid, echipa antrenata de Fabio Capello, a evoluat cu Iker Casillas - Michel Salgado, Sergio Ramos, I. Helguera, Torres - Diarra, Gago - Guti (82 De la Red), Higuain, Raul (61 Robinho) - Van Nistelrooy. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.