Antrenorul-jucator al lui FC Arges a declarat ca este suspect de ruptura musculara la piciorul drept si din aceasta cauza ar putea fi indisponibil doua luni, ceea ce ii compromite sansele de a juca in aceasta perioada pentru Nationala. Dorinel s-a
Antrenorul-jucator al lui FC Arges a declarat ca este suspect de ruptura musculara la piciorul drept si din aceasta cauza ar putea fi indisponibil doua luni, ceea ce ii compromite sansele de a juca in aceasta perioada pentru Nationala. Dorinel s-a declarat suparat pentru egalul de acasa cu FC Vaslui, scor 1-1, si a anuntat ca-si va amenda jucatorii.
"Cred ca am ruptura musculara si doua luni voi fi out! Daca Piturca m-ar fi chemat la Nationala, acum nu mai pot sa joc", a spus Munteanu, care s-a accidentat si a parasit terenul cu cinci minute inainte de terminarea meciului cu FC Vaslui, cand FC Arges efectuase toate cele trei schimbari. La partida a asistat si selectionerul Victor Piturca, venit special pentru Dorinel. Altfel, Munteanu, care crede inca in evitarea retrogradarii, a declarat ca mai multi jucatori vor fi amendati. "Eu, unul, nu voi ceda pana la ultimul meci atata timp cat mai sunt sanse teoretice. Daca nu vom reusi, atunci imi voi face o echipa cu tineri, pentru liga secunda. Cu siguranta insa ca, dupa aceste ultime rezultate, vom da mai multe amenzi unora din jucatori. Pentru noi urmeaza patru meciuri in care se va decide soarta noastra. Inca mai cred in salvare", a spus Dorinel Munteanu, care a criticat arbitrajul lui O. Trandu. "A gresit in doua faze flagrant impotriva noastra. Am fost dezavantajati in mod evident", a mentionat Munteanu, sustinut de patronul Cornel Penescu: "Sunt foarte suparat pentru ca am pierdut doua puncte din cauza arbitrajului: am avut doua penalty-uri neacordate. Nu se poate juca impotriva lui Porumboiu. Se stie ce influenta are el asupra arbitrilor". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.