Primarul general Adriean Videanu ne-a declarat, ieri, ca a discutat acum doua zile cu ministrul Educatiei, Mihail Hardau, despre lipsa locurilor in gradinite. In prezenta primarilor de sector, edilul Capitalei va anunta, peste doua saptamani, masuri
Primarul general Adriean Videanu ne-a declarat, ieri, ca a discutat acum doua zile cu ministrul Educatiei, Mihail Hardau, despre lipsa locurilor in gradinite. In prezenta primarilor de sector, edilul Capitalei va anunta, peste doua saptamani, masurile utile ce pot fi luate pentru a rezolva aceasta problema. "Inventariem, pana atunci, tot portofoliul de solutii", ne-a precizat edilul. In privinta intarzierilor inregistrate in reabilitarea scolilor cu finantare de le BEI, Adriean Videanu a dat vina pe firmele de constructii, care se arata putin interesate de aceasta afacere. "In ciuda faptului ca municipalitatea a reluat de mai multe ori procedurile de licitatii pentru reabilitarea scolilor, interesul firmelor de constructii fata de aceste proiecte a fost foarte mic. Sugestia consultantului a fost realizarea unui pachet pentru reabilitarea a 106 scoli, dar municipalitatea a realizat, ulterior, pachete mai mici, tocmai pentru a spori atractivitatea acestora si pentru a diminua riscurile", ne-a declarat primarul general. El sustine ca nu exista riscul de a pierde sumele destinate acestui proiect.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.