Declaratiile din ultima vreme ale lui Dumitru Dragomir, care a tinut partea lui FC Vaslui in scandalul legat de eliminarea lui Thereau, dar si la unele decizii favorabile ros-albastrilor dictate de comisii, i-au iritat pe sefii Stelei. Dupa ce Mihai
Declaratiile din ultima vreme ale lui Dumitru Dragomir, care a tinut partea lui FC Vaslui in scandalul legat de eliminarea lui Thereau, dar si la unele decizii favorabile ros-albastrilor dictate de comisii, i-au iritat pe sefii Stelei. Dupa ce Mihai Stoica s-a multumit sa constate ca "a inceput sa comenteze impotriva Stelei", patronul Gigi Becali a iesit frontal la atac, joi seara, la B1 TV. "O sa vedem noi cat va mai sta la conducere Mitica Dragomir daca tot o sa mai faca declaratii contra Stelei! O sa-l astept, iar in momentul in care am sa pot, o sa-l curat!", a spus patronul din Ghencea. Becali l-a mai amenintat pe Dragomir ca il va da afara de la LPF, la sfarsitul campionatului trecut, cand s-a pus problema depunctarii Stelei pentru scandarile rasiste ale jucatorilor, insa dupa ce decizia Comisiei de disciplina a fost favorabila ros-albastrilor, acesta a schimbat macazul, anuntand ca este bun prieten cu Mitica. Cei doi s-au mai infruntat si pe tema drepturilor de televizare, pe care Steaua, ca si Dinamo si Rapid, ar vrea sa si le vanda singura, si nu prin intermediul LPF, insa Dragomir a avut castig de cauza, avand majoritatea presedintilor de club de partea sa. Pentru a-l debarca pe "Corleone" din fruntea LPF, Gigi Becali ar avea nevoie de noua aliati din fruntea altor grupari de Liga I, greu de gasit in conditiile in care seful Stelei nu este prea popular printre omologii sai. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.