Starul din "Piratii din Caraibe", in varsta de 43 de ani, si partenera sa Vanessa Paradis sunt extrem de ingrijorati si aproape nu au parasit deloc salonul in care este internata fetita. "Personalul l-a recunoscut imediat dupa ce a intrat pe usa. Nu
Starul din "Piratii din Caraibe", in varsta de 43 de ani, si partenera sa Vanessa Paradis sunt extrem de ingrijorati si aproape nu au parasit deloc salonul in care este internata fetita. "Personalul l-a recunoscut imediat dupa ce a intrat pe usa. Nu a cerut favoruri speciale,a dar a dorit ceea ce este mai bun pentru copilul sau, ca orice parinte. Trece printr-o perioada dificila, dar sta acolo (in salon n.r.) de dragul fiicei si familiei lui, rugandu-se sa se faca bine", a indicat o sursa din spital.
Johnny a folosit o usa de acces pentru personalul spitalului, pentru a nu atrage atentia. In prezent, actorul filmeaza pentru musical-ul "Sweeney Todd", la studiourile Pinewood Studios. Cotidianul Mirror spune ca detaliile despre boala si starea sanatatii lui Lily-Rose nu vor fi date publicitatii, pentru a nu incalca intimitatea familiei. Johnny este un tata dedicat si a vorbit deseori despre turnura pozitiva pe care a luat-o viata sa dupa ce s-au nascut copiii sai, Lily-Rose, in varsta de sapte ani, si John Jack, in varsta de patru ani: "Sunt cel mai grozav lucru care mi s-a intamplat vreodata in viata. Nu am crezut niciodata ca as putea simti o dragoste atat de profunda". Depp si Vanessa Paradis, in varsta de 34 de ani, sunt impreuna de noua ani. Actorul a mai avut relatii cu Kate Moss si Winona Ryder. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.