Claudio Zambon a anuntat ieri federatia ca nu se prezinta la Comisia de Disciplina, dupa acuzele aduse secretarului general al FRF, Adalbert Kassai, deoarece declaratiile reclamate au fost facute pe 28 februarie, iar el nu mai detine nici o functie o
Claudio Zambon a anuntat ieri federatia ca nu se prezinta la Comisia de Disciplina, dupa acuzele aduse secretarului general al FRF, Adalbert Kassai, deoarece declaratiile reclamate au fost facute pe 28 februarie, iar el nu mai detine nici o functie oficiala la SC FC Politehnica Timisoara SA din 26 februarie! "Am instiintat federatia de acest lucru, apoi pe cei de la Comisia de Disciplina a FIFA, acolo unde a ajuns FRF din cauza ca i-a oferit palmaresul lui Iancu. Cei de la FIFA au fost ingrijorati de acest gest al meu, de a renunta la orice functie oficiala, dar le-am spus ca am fcaut acest lucru din cauza abuzurilor FRF", a declarat Zambon. "Imi mentin afirmatiile facute despre Kassai si spun ca este seful coruptiei de la FRF!", a adaugat italianul. Zambon a mai precizat ca va depune la Parchet o plangere penala impotriva lui Kassai. Altfel, cazul Iancu, in care seful lui "Poli" era judecat pentru injuriile aduse lui Zambon, a fost amanat, pe motiv ca s-a pierdut dosarul! (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.