Printii Harry si William, mostenitori ai tronului Marii Britanii, i-au facut o farsa bunicii lor, regina Elisabeta a II-a, inregistrand un mesaj amuzant pentru robotul telefonului acesteia. Cei doi printi au fost rugati de regina sa inregistreze un m
Printii Harry si William, mostenitori ai tronului Marii Britanii, i-au facut o farsa bunicii lor, regina Elisabeta a II-a, inregistrand un mesaj amuzant pentru robotul telefonului acesteia. Cei doi printi au fost rugati de regina sa inregistreze un mesaj pentru robotul telefonului. Elisabeta a II-a a ramas uimita dupa ce a auzit rezultatul: "Buna, ce faci! Sunt Liz. Imi pare rau, nu sunt pe tron acum. Pentru o legatura cu Philip (sotul reginei n.r.) apasa tasta 1. Pentru o legatura cu Charles (mostenitorul tronului n.r.) apasa tasta 2. Pentru o legatura cu cainele apasa tasta 3)". Regina a reusit sa vada partea amuzanta a mesajului, mai tarziu, cand a inceput sa se gandeasca ce VIP ar fi putut auzi mesajul. Secretarul particular al reginei nu a fost insa la fel de amuzat. Publicatia britanica informeaza ca acesta aproape a lesinat, dupa ce unul dintre apelurile sale au fost redirectionate prin mesageria vocala. Regina, in varsta de 80 de ani, a fost invatata de nepotii sai, printii William si Harry, cum sa trimita SMS-uri de pe telefonul sau mobil. Elisabeta a II-a a primit primul sau telefon mobil in 2001 de la fiul sau, printul Andrew, ducele de York. Dar regina a interzis angajatilor de la palatele regale sa poarte asupra lor telefoane mobile in timpul programului de lucru dupa ce s-a plictisit teribil de tonurile de apel. Interdictia a venit dupa ce mai multe telefoane mobile au inceput sa sune in timpul unui banchet dat in onoarea unor demnitari straini. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.