D-na Maxim din Roman.
"Copilul meu in varsta de sapte ani arata de pe acuma un caracter darz, aspru si egoist. Fata de mine sentimentele lui sunt reci. Asi vrea sa-i indrept caracterul acum din frageda varsta si nu stiu care ar fi drumul
D-na Maxim din Roman.
"Copilul meu in varsta de sapte ani arata de pe acuma un caracter darz, aspru si egoist. Fata de mine sentimentele lui sunt reci. Asi vrea sa-i indrept caracterul acum din frageda varsta si nu stiu care ar fi drumul de urmat".
E foarte bine c' ati luat hotararea aceasta. Puteti indrepta copilul sugerandu-i intotdeauna ca e un copil bun, ca a facut o fapta buna interpretandu-i cel mai mic gest al lui. Nu-i spuneti niciodata " rau ce esti", ci dezvoltati-i sentimentul mandriei prin laude si incredere. Observati-i jocul cu alti copii, silindu-l pe cale pasnica sa-si cedeze jucariile. In privinta firii lui n' aveti dreptate. Baietii sunt mai putin spontani decat fetele si nu-si exteriorizeaza tot ce simt.
ZIUA, 8 martie 1939


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.