De astazi si pana pe 11 martie in Germania se desfasoara cel mai mare targ international de turism din Europa, la Berlin. Programul "Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007" si oferta turistica a judetului Sibiu vor fi prezentate agentiilor de turism
De astazi si pana pe 11 martie in Germania se desfasoara cel mai mare targ international de turism din Europa, la Berlin. Programul "Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007" si oferta turistica a judetului Sibiu vor fi prezentate agentiilor de turism din intreaga lume. In primele doua zile, reprezentanti ai Asociatiei Sibiu 2007 si ai Primariei Municipiului Sibiu vor incerca sa convinga tur-operatorii ca in acest an Sibiul este o destinatie importanta, iar in ultimele doua zile delegatia din Sibiu va prezenta publicului larg oferta turistica si programul cultural din acest an. Pe ecrane digitale, vor rula spoturile de promovare Capitalei culturale, filme de prezentare ale orasului si ale imprejurimilor. Vizitatorii standului vor putea accesa site-urile www.sibiu2007.ro si www.sibiu.ro pe ecrane interactive. La editia din acest an a Targului International de Turism de la Berlin sunt asteptati peste 10.000 de operatori din peste 180 de tari. Prezenta Sibiului la Berlin face parte din campania de comunicare a Programului Sibiu CCE 2007. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.