"Mansarda cu portocale. Puzzle spaniol" (Editura Polirom), volumul de debut al Luminitei Marcu va fi lansat azi, orele 18.00, la Institutul Cervantes din Capitala, in prezenta lui Joaquin Garrigos si Ana Maria Diaz Martinez - din partea gazdelor si a
"Mansarda cu portocale. Puzzle spaniol" (Editura Polirom), volumul de debut al Luminitei Marcu va fi lansat azi, orele 18.00, la Institutul Cervantes din Capitala, in prezenta lui Joaquin Garrigos si Ana Maria Diaz Martinez - din partea gazdelor si a lui Mihai Moraru (Universitatea Bucuresti) si Silviu Lupescu (directorul Polirom). Este o carte profund personala care incearca sa recompuna imaginea unei relatii "amoroase" cu Spania si cu limba spaniola. Luminita Marcu-scriitoare, intr-un volum ce mixeaza confesiunea cu seriozitatea eseistica. Unul in care textele critice din zona studiilor literare sunt dublate de fragmente de jurnal intim, o carte ce vorbeste despre frumusetea frivola a gratuitatii, despre farmecul terapeutic al lucrurilor importante facute aproape in joaca, afirma editorul. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.