Dupa aproape un sfert de veac in care si-a trait "visul american" si a calatorit prin mai toata lumea, pictorul, graficianul si scenograful Dan Cioca a revenit, in 2003, acasa. Dar nu cu mana goala. A expus in numeroase galerii din tara si-n Basarabi
Dupa aproape un sfert de veac in care si-a trait "visul american" si a calatorit prin mai toata lumea, pictorul, graficianul si scenograful Dan Cioca a revenit, in 2003, acasa. Dar nu cu mana goala. A expus in numeroase galerii din tara si-n Basarabia, desene, tablouri, litografii si chiar arta abstracta, in alb negru si culoare, demonstrand ca este un artist autentic. De azi si pana pe 21 martie, Dan Cioca expune la galeria Caminul Artei Etaj, din Bucuresti, o serie de imagini ale "visului" sau din New York, in memoria prietenului Iordan Chimet. Vernisarea, la orele 17.00, va fi sustinuta de Kathy Kavalec, atasat cultural al Ambasadei SUA la Bucuresti, Gheorghe Vida, critic de arta, si Nicolae Florea, colectionar. O expozitie menita sa-i defineasca maturitatea creatiei si a felului cum a vazut/ visat lumea ce-l inconjoara. (V.H.L)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.