Fiul lui John Lennon si al lui Yoko Ono, Sean Lennon, pare ca si-a pierdut pofta de viata dupa ce a pus capat unei relatii amoroase care dura de aproximativ patru ani. El se afla in acest moment intr-un turneu mondial, intitulat "Friendly Fire", iar
Fiul lui John Lennon si al lui Yoko Ono, Sean Lennon, pare ca si-a pierdut pofta de viata dupa ce a pus capat unei relatii amoroase care dura de aproximativ patru ani. El se afla in acest moment intr-un turneu mondial, intitulat "Friendly Fire", iar apropiatii spun ca este cu psihicul la pamant din cauza celor intamplate in viata privata. Pentru noul sau album, Sean, 31 de ani, a compus chiar si o melodie, "Dead Meat", care vorbeste despre sfarsitul relatiei sale cu actrita si muziciana Bijou Phillips, dupa ce aceasta s-a culcat cu cel mai bun prieten al sau Max LeRoy. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.