In timp ce George Copos sustine ca nu exista datorii fata de CS Rapid pentru folosirea stadionului, contractul de inchiriere a fost reziliat unilateral pentru neplata utilitatilor.

Rapid a egalat Steaua in clasament si se lupta cu sanse mari pentru ocuparea unui loc in Liga Campionilor, dar nici macar nu are inca un stadion pentru a-si desfasura meciurile din prima liga. Din cauza nerespectarii unor clauze, CS Rapid a reziliat unilateral contractul cu gruparea patronata de George Copos (foto) inca din luna ianuarie. Mai mult, conform notificarii facute prin intermediul societatii de avocati Dobre&Ciornei, clubul giulestean a fost somat sa se prezinte „pina la data de 07.03.2007 pentru a negocia eventualitatea unui nou contract", precizind ca, in caz contrar, „vom intrerupe furnizarea utilitatilor pentru meciurile urmatoare incepind cu 11.03.2007". Reamintim ca litigiul a fost declansat dupa ce Rapid a platit chiria lunara de 700 de euro in urma a numeroase somatii, iar CS Rapid a platit singura zece miliarde de lei vechi pentru utilitati, desi o parte dintre acestea trebuiau suportate si de clubul de fotbal. Pe de alta parte, Constantin Zotta sustine in continuare ca toate datoriile au fost achitate conform contractului.

Deranjat de dezvaluirile din „Cotidianul" de ieri, George Copos sustine, intr-un „comentariu" trimis la redactie, ca nu el este directorul societatii care a incheiat contractul, ci Constantin Zotta, completind ca el a investit aproape 300.000 de euro in gazon si ca „indiferent de cine detine autoritatea si raspunderea la FC Rapid, trebuie sa spun ca acele mult trimbitate restante nu sint decit legenda. Platile clubului nostru catre proprietarul stadionului sint la zi in toate domeniile. Este adevarat ca uneori s-au produs mici intirzieri cauzate mai mult de efectuarea tranzactiilor dintre banci, iar noi ne exprimam regretul pentru acele intirzieri". Contactata telefonic, avocata Sabina Dobre sustine ca „probabil dl Copos nu mai are datorii, pentru ca nu mai exista nici contract din ianuarie", completind ca pina ieri nici un oficial de la clubul de fotbal nu se prezentase la renegocierea contractului.