FRANTA, Ligue 1, etapa a 27-a * CLAUDIU KESERU (foto) a marcat golul victoriei pentru FC Nantes, 2-1 in deplasare cu Sochaux. Keseru a fost titular, a inscris in minutul 57 si a fost inlocuit in minutul 90 de Vainqueur. Cotidianul "L'Equipe" a scris
FRANTA, Ligue 1, etapa a 27-a * CLAUDIU KESERU (foto) a marcat golul victoriei pentru FC Nantes, 2-1 in deplasare cu Sochaux. Keseru a fost titular, a inscris in minutul 57 si a fost inlocuit in minutul 90 de Vainqueur. Cotidianul "L'Equipe" a scris ieri ca atacantul Keseru este "omul care aduce punctele", dupa ce romanul a marcat golul victoriei pentru FC Nantes in partida cu Sochaux. "Keseru, care a egalat la meciul cu Auxerre de saptamana trecuta, scor 1-1, a marcat un nou gol decisiv cu sange rece, din pasa lui Payet", a notat "L'Equipe". Keseru a marcat al treilea gol in ultimele cinci meciuri din Ligue 1, reusita sa permitand lui FC Nantes sa paraseasca ultimul loc al clasamentului. FC Nantes se afla astfel pe pozitia a 19-a, cu 26 de puncte, la trei puncte de primul loc ce ii asigura mentinerea in prima liga.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 24-a * VLAD MUNTEANU a marcat doua goluri in meciul castigat de Energie Cottbus, in deplasare, scor 3-2 cu Borussia Dortmund, partida in care SERGIU RADU a fost coautor atat la reusitele conationalului sau cat si la al treilea gol al oaspetilor. Munteanu a marcat in minutele 6 si 56, a doua oara din penalty. Munteanu, titular si inlocuit in minutul 90 cu Ziebig, a fost avertizat cu un cartonas galben in minutul 36, in timp ce Radu a fost integralist. Radu si Munteanu sunt considerati de catre publicatia locala "Lausitzer Rundschau" ca fiind cei mai buni de pe teren. Evolutia foarte buna a lui Radu a fost remarcata si de "Kicker", in care cronica meciului apare sub titlul "Radu straluceste in postura de coautor". Site-ul "www. sport1.de" noteaza ca Energie are "asigurare de viata romaneasca". "Radu si Munteanu au fost din nou garantia succesului. Cei doi au marcat 18 din cele 25 de goluri ale echipei in acest sezon", scrie site-ul german * LAURENTIU REGHECAMPF a pasat decisiv la ambele goluri ale echipei sale, Alemannia Aachen, 2-1 acasa cu FCV Mainz, dar a ratat un penalty in minutul 65. Reghecampf a intrat pe teren in minutul 46, in locul lui Heidrich. Pentru Mainz, MARIUS NICULAE a jucat din minutul 84, cand a intrat in locul lui Azaouagh.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 24-a * IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARARACHE au fost integralisti la MSV Duisburg, 1-2 in deplasare cu SC Freiburg.
SPANIA, Primera Division, etapa a 25-a * COSMIN CONTRA a jucat toate minutele pentru Getafe, 1-1 in deplasare cu Real Madrid * LAURENTIU ROSU a lipsit de la Huelva, 1-0 acasa cu Atletico Madrid.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 27-a * GEORGE OGARARU, revenit dupa o accidentare, a intrat in minutul 46 pentru Ajax, 0-1 in deplasare cu SC Heerenveen. Ogararu l-a schimbat pe Stam. De la Ajax a lipsit NICOLAE MITEA (rezerva) * LUCIAN SANMARTEAN a lipsit de la FC Utrecht, 0-4 acasa, ci Alkmaar.
BULGARIA, A PFG, etapa a 16-a * EURGEN TRICA si FLORENTIN PETRE au fost integralisti pentru TSKA Sofia, 0-0 acasa cu Cerno More Varna. De la TSKA a lipsit ALEXANDRU PITURCA, neconvocat.
POLONIA, Ekstraklasa, etapa a 16-a * EMILIAN DOLHA (integralist) si HRISTU CHIACU (din minutul 67 in locul lui Zenczuk) au jucat pentru Wisla Cracovia, 4-0 in deplasare cu Gornik Zabrze.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 24-a * MARIAN ALIUTA a fost titular pentru Iraklis Salonic, 0-1 acasa cu Apollon Kalamaria. Aliuta a fost inlocuit in minutul 55, in timp ce coechipierul sau SABIN ILIE nu a fost folosit * COSMIN BARCAUAN a jucat toate minutele pentru PAOK Salonik, 0-0 in deplasare cu Kerkyra.
TURCIA, Super Lig, etapa a 23-a * GIANI KIRITA a fost integralist pentru Gaziantespor, 0-1 acasa cu Kayseri Erciyesspor.
UCRAINA, UPL, etapa a 17-a * MARIUS MITU a fost integralist la Metalurg Donetk, 0-3 in deplasare cu Stal Alcevsk, echipa de la care a lipsit FLORIN MIREA * CATALIN LICHIOIU a fost titular pentru Vorskla Poltava, 0-1 in deplasare cu Tavria Simferopol. Lichioiu a fost schimbat in minutul 65 de Leviga * FLORIN CERNAT (rezerva), CRISTIAN IRIMIA (neconvocat) si TIBERIU GHIOANE (trimis la echipa a doua) au lipsit de la Dinamo Kiev, 3-1 acasa cu Metalurg Zaporoje * FLAVIUS STOICAN a lipsit de la Metalist Harkov, 0-0 in deplasare cu FC Harkov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.