Ca si in sezonul trecut, cand echipa pregatita de Costinel Stan sub titulatura de Rapid-AIBO a cucerit trofeul national cu mult inainte de finalul intrecerii, si in acest an, voleibalistele antrenate de renumitul tehnician, de aceasta data sub culori
Ca si in sezonul trecut, cand echipa pregatita de Costinel Stan sub titulatura de Rapid-AIBO a cucerit trofeul national cu mult inainte de finalul intrecerii, si in acest an, voleibalistele antrenate de renumitul tehnician, de aceasta data sub culorile CS Dinamo, par decise sa ucida competitia inaintea ultimului fluier. Astfel, desi au pornit in turneul final de la Piatra Neamt pe picior de egalitate cu CSU Metal Galati, jucatoarele dinamoviste au reusit un parcurs ireprosabil si au bifat trei succese consecutive, in vreme ce "campioana" sezonului regulat a inregistrat trei esecuri, in ciuda investitiilor facute de afaceristul Corneliu Mangalea. Conform datelor FRV, Dinamo a trecut lejer de Stiinta Bacau, cu 3-0, a pus la punct echipa gazda, Unic Piatra Neamt, cu 3-1, iar in ultima zi a dispus de CSU Metal Galati, in tie-breack, cu 3-2. De altfel, intalnirea cu echipa pregatita de celebrul antrenor sarb Terzici a fost si cea mai captivanta din turneu, sextetul dinamovist format din Marcovici, Minca, Carstoiu, Coiculescu, Bojilova si Hancu demonstrand ca poate depasi valoric o echipa intarita cu mai multe medaliate cu bronz mondial. Totodata, merita apreciat si parcursul exceptional al gazdelor, Unic Piatra Neamt castigand cu 3-0 disputa cu Stiinta Bacau si cu 3-2 intalnirea cu CSU Metal Galati. In urma acestor rezultate, Dinamo conduce in clasament cu 16 puncte, fiind urmata la trei puncte de Bacau si Galati, si la patru puncte de Unic. Urmatorul turneu se va disputa la Bacau, in perioada 16-18 martie, urmand ca ultimele turnee sa fie gazduite de Dinamo, 3-5 aprilie, si de Galati, 20-22 aprilie.
Tiberiu RIST


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.