Meciul de hochei pe gheata dintre echipele Steaua si SC Miercurea Ciuc, contand pentru cea de-a doua partida din finala intrecerii nationale, a fost intrerupt, vineri seara, in repriza a treia, din cauza unei pene de curent. Dupa aproximativ zece min
Meciul de hochei pe gheata dintre echipele Steaua si SC Miercurea Ciuc, contand pentru cea de-a doua partida din finala intrecerii nationale, a fost intrerupt, vineri seara, in repriza a treia, din cauza unei pene de curent. Dupa aproximativ zece minute de bezna, luminile Patinoarului "Mihai Flamaropol" din Capitala s-au reaprins iar spectacolul de pe gheata a continuat spre bucuria celor peste o mie de fani prezenti in tribune. De altfel, cei care s-au incumetat sa infrunte frigul de pe patinoarul bucurestean nu au avut ce regreta, intalnirea fiind pigmentata cu dese rasturnari de situatie pe tabela de marcaj si chiar cu prelungiri. Cum la finalul timpului regulamentar cele doua echipe se aflau la egalitate, scor 6-6 ( 2-1, 1-2, 2-2), intalnirea a intrat in prelungiri, unde victoria a fost adjudecata in cele din urma de Steaua prin golul de aur marcat de Victor Corduban. In urma acestui rezultat, scorul general al finalei care se disputa dupa sistemul cel mai bun din sapte meciuri a devenit 1-1, urmatoarele doua partide fiind programate sa se dispute, joi si vineri, la Miercurea Ciuc. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.